Grafisk produksjon, og mer…


Fysisk produksjon er fremdeles et viktig område for mange av våre kunder.
Hubster & Hopkins har sitt eget produksjonsbyrå, Hubster Produksjon. Her har vi gode avtaler med en mengde forskjellige trykkerier og kunstnere, og leverer alt fra veggmalerier, illlustrasjoner, bildekor, sjokkselgere for butikk, plakater, brosjyrer, skilt for byggeplasser, profilartikler og mye, mye mer.

Litt om forskjellige trykkmetoder og hva som egner seg hvor:

Digitaltrykk:
Fargene trykkes på med toner og passer best til små og mellomstore opplag i
formater opp til A3. Kan også personalisere budskap. Brukes til å lage flyere, brosjyrer, plakater, klistremerker, visittkort etc..

Storformatprint:
Fargene trykkes på med toner og brukes til trykk på store formater. Kan trykkes på
materialer som papir, PVC, aluminium, tapet, lerret/canvas, Dibond tre og akryl osv.
Brukes til å lage rollup, plakater, banner, seil, skilter, bildekor, messedisplay,
beachflagg etc.

Offsettrykk:
Fargene avsettes fra en plate til en gummiduk som overfører trykkfargen til papiret.
Offsettrykk har litt høyere kvalitet enn digitaltrykk og passer best til store opplag og kan også produsere større formater enn digitaltrykk. Brukes til å lage brosjyrer, flyere, kataloger, magasiner, vippetasser, klistremerker, bøker, plakater etc..

Flexotrykk:
Flexotrykk er en høytrykksmetode som primært benyttes til trykk på emballasje som plast og bølgepapp. Trykkformen består av en speilvendt gummiklisje som avsetter trykkbildet på trykkmediet.

Silketrykk:
Silketrykk er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til
underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier. Silketrykk egner seg til tekstil, keramikk, glass, metall, plast og de fleste underlag i tillegg til papir.

Egen mediebank
Vi har også en egen løsning for å samle filer, logoer, originaler osv. Løsningen har vi kalt «Markedsassistenten», og er en blanding av en mediebank og en automatisk bestillingsløsning for trykksaker. Be om en demonstrasjon.

Hurtigkontakt